Dyrlæge Svend Erik Kold, dr.med.vet., CUEW, RFP, MRCVS, RCVS specialist i heste kirurgi (Ortopædi), England, er KDH´s veterinær konsulent der vurderer uvildigt og med stor ekspertise din hest eller kommende hest og er din dyrlæges tætte sparringspartner ved udredning og vurdering samt evt. forslag til behandling.

Svend Kold er uddannet dyrlæge fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. Han har efteruddannet sig i England og USA, og arbejder i dag fra sin base i England som selvstændig specialist i hestens ortopædi.

Svend har mere end 30 års erfaring, og har taget den veterinærmedicinske doktorgrad i ortopædi. Svend har udgivet mange videnskabelige publikationer, og er en eftertragtet foredragsholder i hesteverden.

Svend er en erfaren hestekirurg, og er meget anerkendt herfor i Royal College of Veterinary Surgeons.

Svend er medforfatter til håndbogen "Clinical Radiology of the Horse", som anses for at udgøre standarden inden for veterinær radiologi (røntgen).

Svend har stor erfaring med juridiske aspekter af alle forhold vedrørende hestehandel og er hyppigt brugt som syns- og skønsmand i både danske og udenlandske domstole.

Besøg hans hjemmeside her