Dyrlæge Svend Kold, Dr.med.vet., CUEW, RFP, MRCVS, RCVS Specialist in Equine Surgery (Orthopaedics) er KDH's veterinærkonsulent, som uvildigt og med stor ekspertise vurderer din hest eller kommende hest og er din dyrlæges tætte sparringspartner ved indtegning, udredning og ved vurdering samt forslag til behandling.

Svend Kold er uddannet dyrlæge fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 1979 og har efteruddannet sig i USA og England hvor han bosatte sig. I dag arbejder han som selvstændig specialist i hestens ortopædi. Han har været anerkendt som specialist i hestens kirurgi hos Royal College of Veterinary Surgeons siden 1992.

Svend har 40 års erfaring og en veterinærmedicinsk doktorgrad i ortopædi. Han har udgivet en lang række videnskabelige publikationer og er en eftertragtet foredragsholder i hesteverdenen. Svend er medforfatter til den kendte lærebog ”Clinical Radiology of the Horse” som anses for at udgøre standarden indenfor røntgen hos hest.

Svend har stor erfaring angående juridiske aspekter af alle forhold vedrørende hestehandel og er hyppigt brugt ved både danske og udenlandske domstole.

Svend er gift, har 2 døtre og bor i det sydvestlige England.

Besøg hans hjemmeside her