Anmeld skade hos Kongeriget Danmarks Hesteforsikring

Er skaden sket? Frygt ej. Vi står klar til at rådgive dig, når din hest er blevet syg eller er kommet til skade. Kontakt din dyrlæge, og anmeld skaden hos os hurtigst muligt.

Når skaden er sket

Hvis din hest bliver syg eller kommer til skade, skal du kontakte din dyrlæge. Dyrlægen sørger for, at din hest hurtigst muligt får den korrekte behandling. Herefter skal du kontakte os og anmelde skaden. Skaden kan anmeldes via kundeportalen mitKDH, hvor du også kan uploade dyrlægeregninger, betalingsdokumentation og attester. Ved manglende adgang til mitKDH kan du fremsende dokumenterne via e-mail til .

Vi står klar til at hjælpe dig

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis der er tvivlsspørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp her og nu. Som hesteejere ved vi, at det er svært at se sin hest syg eller skadet. Derfor bliver du hos os mødt af forstående rådgivere, der tager sig god tid til at vejlede og guide dig gennem netop din situation.

Vi er mere end bare et forsikringsselskab. Vi er dyrlæger, veterinærsygeplejersker og hesteejere. Dyrenes sundhed og velvære er derfor omdrejningspunktet for alt, vi foretager os. Det er vi overbeviste om, at vores kunder kan mærke. Også i de situationer, hvor skaden er sket, og hesten er blevet syg eller er kommet til skade.