Sygeforsikring til hest

Få dækket en del af dyrlægeregningerne, hvis din hest bliver syg eller kommer ud for en ulykke. En sygeforsikring er en sikkerhed i hverdagen for dig og din hest.

Sygeforsikringer

Vi ved, at din hest er en del af familien. Derfor ved vi også, at du ønsker den bedste behandling, hvis uheldet er ude, og din hest bliver syg eller kommer ud for en ulykke. En sygeforsikring er din økonomiske sikring for, at du ikke bliver nødt til at takke nej til nødvendig behandling.

Sygeforsikringen dækker en del af dyrlægeregningen, hvis din hest bliver syg eller kommer til skade. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om uforudsete dyrlægeregninger, eller om du har råd til at betale for den bedste behandling af dit kæreste eje.

Hos Kongeriget Danmarks Hesteforsikring kan du vælge mellem fire forskellige sygeforsikringer afhængig af, hvor omfattende du ønsker at være dækket. Sygeforsikringen tegnes som tillæg til livsforsikringen.

Herudover tilbyder vi Senior Sygeforsikring til den ældre hest. Senior sygeforsikring kan ikke kombineres med andre dækninger.

SYGEFORSIKRING UDVIDET

Sygeforsikring Udvidet er for dig, der ønsker den højeste dækning på din sygeforsikring. Sygeforsikring Udvidet dækker 85% af dyrlægeregningen op til 75.000 kr., hvis din hest bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Forsikringen er livslang og dækker dyrlægens honorar, receptpligtig medicin, forbindsstoffer, røntgen og ultralyd ved behandling af sygdom og tilskadekomst.

Sygeforsikringen dækker også sygebeslag ved visse lidelser – se betingelser for yderligere information.

Sygeforsikring Udvidet dækker også specialundersøgelserne, scintigrafi, CT-skanning og MRI-skanning og specialbehandlinger – herunder Irap, PrP, iPrf, Prf, CST, stamcelleterapi, mesoterapi, shockwave og laser. Herudover dækkes kiropraktik og osteopati, når det anvendes som supplement til behandling af en diagnosticeret skade i hals, ryg eller lemmer.

Sådan er din hest forsikret:

 • Dækning op til 75.000 kr.
 • Dækker 85%
 • Selvrisiko: 1.650 kr. (Islandsk hest, Fjordhest, Haflinger, Shetlandspony og Gotlandsruss 825 kr.)

Akutte operationer er også dækket i Sygeforsikring Udvidet.

SYGEFORSIKRING BASIS

Sygeforsikring Basis er for dig, der ønsker en begrænset sygeforsikring. Sygeforsikring Basis dækker 75% af dyrlægeregningen op til 36.000 kr., hvis din hest bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Forsikringen er livslang og dækker dyrlægens honorar, receptpligtig medicin, forbindsstoffer, røntgen og ultralyd ved behandling af sygdom og tilskadekomst.

Sådan er din hest forsikret:

 • Dækning op til 36.000 kr.
 • Dækker 75%
 • Selvrisiko: 1.650 kr. (Islandsk hest, Fjordhest, Haflinger, Shetlandspony og Gotlandsruss 825 kr.)

Akutte operationer er også dækket i Sygeforsikring Basis.

Senior

Sygeforsikring Senior er for dig, der ønsker tryghed for den ældre hest. Hos Kongeriget Danmarks Hesteforsikring kan du derfor tegne en særlig senior-forsikring til din hest fra 1. januar det år, hesten fylder 16 år til og med den dag, den runder 20 år.

Senior er livslang og dækker 80 % af dyrlægeregningen op til 25.655 kr., hvis din hest bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Forsikringen dækker dyrlægens honorar, receptpligtig medicin, forbindsstoffer, røntgen og ultralyd ved behandling af sygdom eller tilskadekomst.

Sådan er din hest forsikret:

 • Dækning op til 25.655 kr.
 • Dækker 80 %
 • Selvrisiko: 1.650 kr.

Akutte operationer er også dækket i Senior sygeforsikring.

Forsikringen dækker ikke EMS, PPID, forfangenhed, sarcoider, tumorer/kræft/neoplasier, led- og senelidelser inkl. lidelser relateret til hovseneben, osteoarthritis og arthrose samt EOTRH. Forsikringen dækker ikke specialbehandlinger såsom IRAP, PRP, iPRF, CST, stamcelleterapi, shockwave og laser. Forsikringen dækker ikke specialundersøgelser – herunder scintigrafi, CT-scanning og MR-scanning.

Akut operation

Akut operation er for dig, der ønsker dækning ved sygdom og skade, som kræver akut, livreddende operation inden for 24 timer. Akut operation dækker 80 % af dyrlægeregningen op til 41.048 kr. Forsikringen er livslang og dækker dyrlægens honorar, receptpligtig medicin, forbindsstoffer, røntgen og ultralyd ved behandling af akut, livreddende, operationskrævende sygdom og skade.

Forsikringen dækker ikke specialundersøgelser og specialbehandlinger.

Sådan er din hest forsikret:

 • Dækning op til 41.048 kr.
 • Dækker 80 %
 • Ingen selvrisiko.

Optjen bonus hos Kongeriget Danmarks Hesteforsikring

Vi samler på tilfredse kunder. Derfor kan du som kunde hos Kongeriget Danmarks Hesteforsikring optjene 250 kr. i selvrisikobonus per skadefrit år – regnet fra indtegningstidspunktet.

Der kan maksimalt optjenes den til enhver tid gældende selvrisiko ved den tegnede sygeforsikring. Bonus kan ikke udbetales, modregnes i eller overføres til andre produkter.