Kongeriget Danmarks Hesteforsikring

Hos Kongeriget Danmarks Hesteforsikring kommer din hests sundhed og velvære i første række. Vi tilpasser vores forsikringer til netop din hest, så de dækker dine behov bedst og billigst. Alt i alt større tryghed for dig og din hest.

Faglighed sikrer specialiseret rådgivning

Vi mener det, når vi siger, at vi ved, hvad vi taler om. Vi er nemlig ikke alene hesteejere. Vi har mangeårig erfaring fra veterinær- og hestebranchen. Hos Kongeriget Danmarks Hesteforsikring er de fleste medarbejdere uddannede dyrlæger eller uddannet indenfor det veterinære område. Som kunde giver det dig adgang til specialiseret rådgivning i øjenhøjde, uanset om du overvejer at investere i en ny hest, eller hvis uheldet er ude, og din hest er blevet syg eller er kommet til skade.

Som passionerede hesteejere ved vi, at det er svært, når dit kæreste eje – din hest – har brug for hjælp. Derfor er vores forsikringer designet, så det er nemt og overskueligt at få den nødvendige hjælp. Du vil blive taget i hånden af engagerede rådgivere, der brænder for at passe godt på dig og din hest. Også når skaden er sket.

Din hests sundhed og velvære er altid i førersædet.

160 års erfaring sikrer specialiseret viden

Hos Kongeriget Danmarks Heste har vi mere end 160 års erfaring med forsikring af hest. Vi ved ikke lidt om meget. Vi ved meget om lidt – nemlig hest. Det er din garanti for specialiseret viden og professionel rådgivning af højeste kvalitet.

Hos os får du alt det, du forventer af en hesteforsikring – og mere til.

Gensidighed sikrer konkurrencedygtige priser

Kongeriget Danmarks Hesteforsikring er et gensidigt forsikringsselskab ejet af vores forsikringstagere. Vi er med andre ord ikke sat i verden for at generere overskud til aktionærer. Vi er derimod sat i verden for at forsikre vores kunder bedst og billigst for de indbetalte forsikringspræmier, og vi tilbyder til stadighed hesteforsikringer til konkurrencedygtige priser.

Korte beslutningsveje sikrer hurtig udbetaling

Vi gør en dyd ud af at holde vores organisation enkel og vores beslutningsveje korte. Det sikrer en hurtig udbetaling til vores kunder. Ved erstatning behandles sagen normalt inden for 10 arbejdsdage fra modtagelse af attest fra din dyrlæge. Sagsbehandlingstiden for refusion af betalte dyrlægeregninger er inden for 15 arbejdsdage. Vi gør det dog ofte hurtigere.

Vi er der for dig, når du har brug for det.

Hjælp til køb af hesteforsikring?

Indtast dine kontaktoplysninger, og spring telefonkøen over. Du vil blive kontaktet af en rådgiver på hverdage mellem kl. 09.00-15.00.